Göztepe Beşiktaş Maçı - Göztepe, Beşiktaş maçı hazırlıklarına başladı / Göztepe'mizin yeni stadımızda ilk galibiyetini alacağı maç.

Göztepe Beşiktaş Maçı - Göztepe, Beşiktaş maçı hazırlıklarına başladı / Göztepe'mizin yeni stadımızda ilk galibiyetini alacağı maç.. 66 ghilas (göztepe) kırmızı kart: Maçın son düdüğünün ardından göztepe bjk maçı özeti ve golleri izle detayı araştırılıyor. Beşiktaş göztepe maçı geniş özeti ve golleri youtube izle. Dakikada serdar gürler'in sol taraftan kullandığı serbest vuruşta ceza sahası içinde topla buluşan borges'in vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti. Beşiktaş maçı bu hatadan dolayı mı kaybetti?

53 cenk tosun (beşiktaş), dk. Ayrıca 2 maç özeti izleyebilirsiniz. Maçın son düdüğünün ardından göztepe bjk maçı özeti ve golleri izle detayı araştırılıyor. Bu maçlarda beşiktaş 26 kez kazanırken göztepe ise 10 kez kazandı. Göztepe'nin yeni stadındaki ilk maçı büyük ihtimalle o gazla beşiktaş'ı hallaç pamuğu gibi yapacaklar.

Beşiktaş - Göztepe maçı özeti - Spor Haberleri
Beşiktaş - Göztepe maçı özeti - Spor Haberleri from assets.dogannet.tv
+ türkiye futbol federasyonu, beşiktaş'ın göztepe maçında kural hatası yapıldığı yönündeki itirazını görüşmek ve karara bağlamak amacıyla olağanüstü toplantı kararı aldı. Göztepe beşiktaş maçı özeti ve golleri i̇zle. İşte göztepe beşiktaş maçı önemli anları. Bu maç aynı zamanda göztepe'nin yeni stadı gürsel aksel stadyumu'nunun da açılış maçı. Beşiktaş kulübü, süper lig'in 19. Taraflar arasındaki bu karşılaşmalarda beşiktaş 29, göztepe ise 13 kez gol sevinci yaşadı. Oyuncular vererek oyunu başlatmış, bu pozisyonun devamında göztepe serbest vuruş kazanarak golü getiren orta açılmıştı. Ayrıca 2 maç özeti izleyebilirsiniz.

Son sekiz maçın sadece birini kazanabilen abdullah avcı (3b 4m), 2015/16 sezonunun ilk iki haftasından bu yana art arda iki maçı mağlup tamamlamadı.

Beşiktaş bu sonuçla 30 puanda kalırken, göztepe puanını 29'a yükseltti. Beşiktaş'ta adem ljajic oyuna girdikten kısa süre sonra golü buldu. Zorlu mücadele de beşiktaş ile göztepe maçı 24 ocak pazar günü saat 19:00'da başlayacak olan maçı hakemi ali. Maçın son düdüğünün ardından göztepe bjk maçı özeti ve golleri izle detayı araştırılıyor. Göztepe bjk maç özeti izle bein sports. Taraflar arasındaki bu karşılaşmalarda beşiktaş 29, göztepe ise 13 kez gol sevinci yaşadı. 66 ghilas (göztepe) kırmızı kart: 86 leo (göztepe) sarı kartlar: Beşiktaş, spor toto süper lig'in 9. Haftasında göztepe ile oynadıkları maçta kural hatası yapıldığı gerekçesiyle 28 ocak tarihinde türkiye futbol federasyonuna başvuru yapmıştı. Son sekiz maçın sadece birini kazanabilen abdullah avcı (3b 4m), 2015/16 sezonunun ilk iki haftasından bu yana art arda iki maçı mağlup tamamlamadı. Dakikada serdar gürler'in sol taraftan kullandığı serbest vuruşta ceza sahası içinde topla buluşan borges'in vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti. Göztepe ile beşiktaş bugüne kadar 56 maçta karşı karşıya gelmiştir.

Oyuncular vererek oyunu başlatmış, bu pozisyonun devamında göztepe serbest vuruş kazanarak golü getiren orta açılmıştı. Hafta maçında lider beşiktaş evinde göztepe'yi ağırlayacak. Göztepe bjk maç özeti izle bein sports. Haftasında lider beşiktaş, göztepe'yi konuk etti. 86 leo (göztepe) sarı kartlar:

Abdullah Avcı'dan kadroya neşter! İşte Beşiktaş'ın Göztepe ...
Abdullah Avcı'dan kadroya neşter! İşte Beşiktaş'ın Göztepe ... from iaaspr.tmgrup.com.tr
Son sekiz maçın sadece birini kazanabilen abdullah avcı (3b 4m), 2015/16 sezonunun ilk iki haftasından bu yana art arda iki maçı mağlup tamamlamadı. Göztepe beşiktaş maçı özeti ve golleri i̇zle. Konuk ekip göztepe ise ikinci maçından da mağlubiyetle ayrılarak yeni sezonda puanla tanışamadı. 16 maçta da eşitlik bozulmadı. Maçın son düdüğünün ardından göztepe bjk maçı özeti ve golleri izle detayı araştırılıyor. Dakikada serdar gürler'in sol taraftan kullandığı serbest vuruşta ceza sahası içinde topla buluşan borges'in vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti. İşte göztepe beşiktaş maçı önemli anları. Beşiktaş'ta adem ljajic oyuna girdikten kısa süre sonra golü buldu.

Konuk ekip göztepe ise ikinci maçından da mağlubiyetle ayrılarak yeni sezonda puanla tanışamadı.

Vodafone park'ta maçı izlemeye gelen her iki takımın taraftarları, kadına uzanan eller. Beşiktaş kulübü, süper lig'in 19. Bu maçlarda beşiktaş 26 kez kazanırken göztepe ise 10 kez kazandı. Beşiktaş göztepe maçı geniş özeti ve golleri youtube izle. Dakikada serdar gürler'in sol taraftan kullandığı serbest vuruşta ceza sahası içinde topla buluşan borges'in vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti. İşte göztepe beşiktaş maçı önemli anları. Haftasında lider beşiktaş, göztepe'yi konuk etti. Taraflar arasındaki bu karşılaşmalarda beşiktaş 29, göztepe ise 13 kez gol sevinci yaşadı. Zorlu mücadele de beşiktaş ile göztepe maçı 24 ocak pazar günü saat 19:00'da başlayacak olan maçı hakemi ali. Beşiktaş maçı bu hatadan dolayı mı kaybetti? Halil akbunar ve borges'in golleri ile üç puana ulaşan göztepe karşısında beşiktaş'ın tek golünü burak yılmaz attı. Beşiktaş bu sonuçla 30 puanda kalırken, göztepe puanını 29'a yükseltti. Ayrıca 2 maç özeti izleyebilirsiniz.

Göztepe'mizin yeni stadımızda ilk galibiyetini alacağı maç. 53 cenk tosun (beşiktaş), dk. Beşiktaş, spor toto süper lig'in 9. Göztepe beşiktaş maçı özeti ve golleri i̇zle. Göztepe'nin yeni stadındaki ilk maçı büyük ihtimalle o gazla beşiktaş'ı hallaç pamuğu gibi yapacaklar.

Göztepe - Beşiktaş maçı için bazı yollar kapanacak
Göztepe - Beşiktaş maçı için bazı yollar kapanacak from www.izgazete.net
Vodafone park'ta maçı izlemeye gelen her iki takımın taraftarları, kadına uzanan eller. Zorlu mücadele de beşiktaş ile göztepe maçı 24 ocak pazar günü saat 19:00'da başlayacak olan maçı hakemi ali. Beşiktaş ile göztepe arasında oynanan maçta, eski eşi tarafından öldürülen emine bulut unutulmadı. Son sekiz maçın sadece birini kazanabilen abdullah avcı (3b 4m), 2015/16 sezonunun ilk iki haftasından bu yana art arda iki maçı mağlup tamamlamadı. Beşiktaş kulübü, süper lig'in 19. Bu maçlarda beşiktaş 26 kez kazanırken göztepe ise 10 kez kazandı. Dakikada serdar gürler'in sol taraftan kullandığı serbest vuruşta ceza sahası içinde topla buluşan borges'in vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti. İşte, göztepe beşiktaş maçı önemli anları ve golleri.

Beşiktaş göztepe maçı geniş özeti ve golleri youtube izle.

Beşiktaş göztepe maçı geniş özeti ve golleri youtube izle. Beşiktaş, spor toto süper lig'in 9. Bu maçlarda beşiktaş 26 kez kazanırken göztepe ise 10 kez kazandı. Son sekiz maçın sadece birini kazanabilen abdullah avcı (3b 4m), 2015/16 sezonunun ilk iki haftasından bu yana art arda iki maçı mağlup tamamlamadı. Gürsel aksel stadyumu'nun açılışında oynanan maçta beşiktaş göztepe'ye 2 1 mağlup oldu. Beşiktaş ile göztepe arasında oynanan maçta, eski eşi tarafından öldürülen emine bulut unutulmadı. 53 cenk tosun (beşiktaş), dk. Ayrıca 2 maç özeti izleyebilirsiniz. Göztepe beşiktaş maçı hangi kanalda. Taraflar arasındaki bu karşılaşmalarda beşiktaş 29, göztepe ise 13 kez gol sevinci yaşadı. Dakikada serdar gürler'in sol taraftan kullandığı serbest vuruşta ceza sahası içinde topla buluşan borges'in vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti. Haftasında göztepe ile oynadıkları maçta kural hatası yapıldığı gerekçesiyle 28 ocak tarihinde türkiye futbol federasyonuna başvuru yapmıştı. Beşiktaş bu sonuçla 30 puanda kalırken, göztepe puanını 29'a yükseltti.

Göztepe beşiktaş maçı hangi kanalda göztepe. Beşiktaş göztepe maçı geniş özeti ve golleri youtube izle.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook